AANBOD

Zit je hoofd vol? Weet je niet meer waar te beginnen? Ben je iedere week veel tijd kwijt met o.a. administratieve taken? Hoe fijn zou het zijn om een sparringpartner te hebben? Jouw stok achter de deur, een sparringpartner die jou werken uit handen neemt. Dan ben ik er voor jou!

Ik zorg ervoor dat je meer rust ervaart, ik werk je to do list weg, je hebt extra handjes in drukke tijden, je medewerkers en klanten voelen zich gewaardeerd en er blijft meer (vrije) tijd over voor familie en vrienden.

Ik houd van goede en open open communicatie en ik denk graag mee over hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien.


Hieronder een kleine greep aan werkzaamheden die ik voor je uit handen kan nemen.
Heb je nog andere taken voor me, denk aan een bloemetje voor een werknemer, een zakelijke reis of gewoon een lekkere zonvakantie? Gooi ze op tafel en ik pak ze met beide handen aan! Niets is te gek!


Business Management

Ik krijg een goed gevoel wanneer ik je weer inzicht kan geven in je mailbox, bestellingen te plaatsen (prive of zakelijk) en ik ben goed in organiseren, van een overleg met lunch tot een groot evenement.

Sales 

Ik ben servicegericht, ik maak offertes voor (potentiele) klanten, plaats bestellingen en ik handel eventuele klachten af.

Communicatie

Ik onderhoud klantencontact, zet nieuwsbrieven klaar en ik stel enquetes op.

Marketing en Social media

Ik beheer social media/advertenties en profielen, ik verzend nieuwsbrieven, onderhoud websites en ik ontwerp (of ik laat dit doen) flyers/brochures.


Financieel 

Ik maak facturen op en ik beheer de facturaties.