Wie is deze spin?

Hi!

ik ben Laura Krijnen, woonachtig in het mooie dorp Terheijden (Noord-Brabant).
Ik ben moeder van twee super leuke kinderen. Ruim 12 jaar ben ik werkzaam bij de overheid als ondersteuner op verschillende afdelingen. 

viaVALa is ontstaan, doordat ik op mijn werk steeds meer tegen bepaalde werkzaamheden op ging zien. Buikpijn en uitstelgedrag als gevolg. Dit moest anders!
Ik ging op ontdekkingstocht en kwam erachter dat virtueel assistent is wat ik wil; ondersteuning bieden waar nodig, Ik krijg namelijk een ontzettend goed gevoel als ik iemand kan helpen, ruimte kan geven in zijn/haar werk. 

Ik volg trainingen, Webinars en cursussen, op die manier blijf ik mijn kennis uitbreiden om zo ondernemers goed te kunnen helpen.


Sinds 2022 volg ik een opleiding tot Professioneel Organizer, hoe georganiseerd en gestructureerd wil je het hebben?!

Als virtueel assistent help ik ondernemers op afstand om rust en vrijheid in hun werk te krijgen. 
Spoedklus? Hier ben ik! Ik ben DE spin in jouw web.


Leuke weetjes:

  •  als er een feestje georganiseerd moet worden, heb ik het in mijn hoofd al bedacht;
  •  de verjaardagsfeestjes van onze kinderen zijn ieder jaar mijn meesterwerk (inclusief zelfgemaakte taarten, hapjes, versieringen en samengestelde cadeaulijsten);
  • ik ben een echte koffieliefhebber, maar de laatste jaren op kantoor ging ik niet zonder zakjes oploskoffie thuis de deur uit.
  • ik ben een klein beetje een computernerd; 
  • creatief is mijn tweede naam; van babykleding naaien, naar speenkoorden/bijtringen maken, tot taarten aan toe;
  • mijn lievelingskleur is roze (goh? echt waar?).
  • Een flamingo staat symbool voor plezier in je leven hebben, voor een sociaal leven en het verkeren in gezelschap van anderen. De flamingo staat – niet geheel verrassend – ook voor evenwicht en balans. Anders denken en anders zijn, is ook wat de flamingo betekent.
  • Wist je dat ik zelfs huwelijken kan voltrekken als BABS? ;)

 

Enthousiast? 

Vul het contactformulier in, bel me: 06- 531 99 853 of stuur mij een email. Dan plannen we een virtueel kop koffie (of thee) en gaan we aan de slag.

Tot snel!