WERKWIJZE

Gelukkig hoef je als drukbezette ondernemer niet alles alleen te doen. Wanneer je met mij gaat samenwerken kan jij je weer focussen op de groei van jouw bedrijf. Door taken uit handen te geven kan je als ondernemer weer doen waar jij energie van krijgt.

De werkzaamheden die ik uit handen neem kunnen dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of zelfs eenmalige opdrachten zijn.
Je werkt met mij samen voor het aantal uren die je nodigt hebt en betaalt alleen voor de gemaakte uren. Dit kan al vanaf een paar uur per maand tot meerdere uren per week. 

 

Als virtueel assistent werk ik online, een werkplek hoef je voor mij niet vrij te houden, die regel ik zelf. Ik werk vanuit huis, een mooi groen park of vanuit een goede koffiebar ;). 

 

Na het eerste contact plannen we een (online) kennismakingsgesprek in, klikt het tussen ons? Dan gaan we meteen aan de slag. Inwerken is niet nodig, dat is zonde van de kostbare tijd. Ik pak het werk snel op en zien is doen.
Om overzicht en structuur te behouden in de communicatie, maak ik een persoonlijke klantenkaart aan in Trello.

Trello is een programma waarin we alle gemaakte afspraken, acties, uren en updates terug kunnen vinden. Op deze manier hebben we alle informatie bij elkaar en behouden we het overzicht. Daarnaast kunnen we ook telefonisch contact hebben of via whatsapp.